Levyarviot

VAELTAJAN TIE on Vuoden 2015 Debyyttilevy.

-Lupaus.net 2016

* * * * *

"Vaajakoskelainen Tiina Ask on kuunnellut kantrin vanhat mestarit ja tavoittaa esikoislevyllään kantrigospelin surumieltä tihkuvat sävelet."

-Heimo Hatakka, ET 22.4. 2015

* * * * *

”Ensimmäinen pitkäsoitto yllättää persoonallisella ja raikkaalla otteellaan (...) Yhtye luo yhdessä laulajan kanssa tyylitajuisen kokonaisuuden. Tarjolla ei olle hillbilly-kantria, vaan pohdiskelevaa ja elämänkokemuksesta kumpuavaa äänimaisemaa.”

- Janne Könönen, Keskisuomalainen 13.4.2015. 4/5

* * * * *

Tule tanssitaan - kappaleessa Tiina Askin heleä ja raikas ääni soi sydämiin. Great Old Bandin upea vanhahtava bluesmusiikki lumoaa.”

– Maritta Kouhia, Kotiliesi 8.4.2015.

* * * * *

”Tiina Askin levy tulee varmasti jakamaan mielipiteitä. Levy on persoonallinen niin musiikkityyliltään kuin toteutukseltaankin. Askin laulutyyli on juureva ja ”uinuva”. Siitä tulee erityisesti hitaammissa kappaleissa mieleen Yona. Oli laulutyylistä mitä mieltä tahansa, Ask on hyvin tervetullut poikkeus melko homogeeniseen Suomi-gospel-kenttään.”

- Elina Haavisto, Hyvä Sanoma 1.4. 2015.

* * * * *

”Kivasti jazzahtava levy tuo meille uusia hengellisiä lauluja, joissa on hyvät tekstit ja monipuoliset melodiat. Mukana on myös lauluvihko sointuineen, joten kappaleita on helppo laulaa ja säestää vaikka uusina yhteislauluina seurakunnissa ja pienryhmissä.”

- Tuija Numminen, Näky magazine nro 2/2015.

* * * * *

”Hämmentävällä tavalla monipuolisuudellaan ja vapaudellaan hämmästyttävä, mutta silti selkenä ja hyvin koossa pysyvänä kokonaisuutena säilyvä levy ylläpitää ehkä juuri kiehtovan monimuotoisuutensa ansiosta kiinnostavuutensa loppuun saakka.”

- Lassi, LupausNet 17.3.2015. 4,5/5

* * * * *

”Levymitassa Tiina Ask & The Great Old Bandin musiikki tuo mieleen Ninni Poijärven tuotannon."

- Suonna Kononen, Karjalainen 19.1.2015. 3/5